Thuis

CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD.

Bedrijfsprofiel

SANCHANG de POMP is een professionele die pompfabrikant in Hunan, China wordt gevestigd. Wij hebben ons eigen machinesworkshop, lopende band, testende faciliteiten, en pakhuis. Nu, produceren wij hoofdzakelijk industriële pompen zoals dubbele centrifugaal het waterpomp van het zuigings gespleten geval, meertrappige centrifugaalwaterpomp, centrifugaal het waterpomp van de eindzuiging, het waterpomp van de noodsituatiedrainage, enz.

 

China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

Onze pompen worden wijd toegepast op gebieden en toepassingen als het industriële watervoorziening en overbrengen, de burgerlijke waterwerken, hoge de bouwwatervoorziening, waterzuiveringsinstallatie en verwijdering, elektrische centrale koelsysteem, warm wateromloop & boiler het voeden, het verwarmen netwerkpijpleiding, brandbestrijdingssysteem, landbouwirrigatie, ruw wateropname, vloedverwijdering & noodsituatiedrainage, de installatie van de zeewaterontzilting, viskwekerij, scheepswerf, de verwijdering van het mijnbouwwater en petrochemische vloeibare behandeling, enz.

 

China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

Het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem is in onze ontwerp, productie, verkoop en klantenservice van industriële pompenproducten van toepassing, en de verwante normen worden strikt uitgevoerd tijdens de gehele procedures als pomp ontwerp, productie, inspectie en het testen. Nu voerden onze producten reeds naar vele landen in gebieden zoals Zuidoost-Azië, Afrika, medio-in het oosten en Latijns Amerika uit.

 

China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

OEM is beschikbaar aangezien wij pompen volgens de technische eis van cliënten konden produceren, en ook het systematische die oplossingen en raadplegen konden verstrekken op hun specifieke plaatsvoorwaarden worden gebaseerd. Ongeveer zouden de dienst, de verre online technische ondersteuning en de raadplegende dienst ter plaatse volgens het verzoek van cliënten kunnen worden verleend, en wij konden ook ons naverkoopteam aan de plaats van de cliënt voor materiaal het opdragen en onderhoud verzenden indien nodig. Gelieve te geloven dat alle cliënten in goede handen zijn, aangezien ons ervaren ingenieurs en verkoopteam enthousiast is om al uw onder ogen gezien problemen op te lossen.

 

China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Januari 2003, de Pompco. van Tchang-cha Sanchang, Ltd werd gevestigd;

Juli 2012, de verkregen ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem;

Mei 2012, kreeg de vergunning van exportartikel van commercieel gezag;

Juni 2012, geregistreerde douane;

April 2017, het meertrappige pomp geworden certificaat van het veiligheidsteken van mijnbouwproducten;

September 2017, als high-tech onderneming wordt verklaard die;

November 2017, werd sommige producten verklaard door CCS;

December 2017, Zhuzhou-de productie van het fabrieksbegin;

December, 2019, kreeg ISO14001 en ISO45001 gediplomeerd;

Maart 2020, de testpost verkreeg de nationale evaluatie tweede van de niveau (B-niveau) nauwkeurigheid;

img.alt
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SANCHANG

Aantal werknemers : 95~120

Jaarlijkse omzet : 10,000,000-15,000,000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Certificaten China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Certificaten China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Certificaten China CHANGSHA SANCHANG PUMP CO., LTD. Certificaten